İSTANBUL / KADIKÖY - Mehmet Beyazıd Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

2017 2018 Yılı karne törenimizi okulumuzun bahçesinde yaptık. Mezun olan öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen sevgili öğretmenlerimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun bahçesinde TÜBİTAK tarafından 13 ayrı branşda kabul edilen  toplam 22 projemizin tanıtımını yaptık. Projelerimizin branşlara göre dağılımı aşağıda verilmiştir.

1. 4 tane proje  Biyoloji
  2. 3 tane proje Fizik
  3. 3 tane proje Sağlık
  4. 2 tane proje Kimya
  5. 2 tane proje Coğrafya
  6. 1 tane proje Matematik
  7. 1 tane proje Görsel Sanatlar ve Müzik
  8. 1 tane proje İngilizce
  9. 1 tane proje Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  10. 1 tane proje Peygamber Efendimizin Hayatı
  11. 1 tane proje Edebiyat
  12. 1 tane projeTarih
  13. 1 tane proje Felsefe

TÜBİTAK Bilim Şenliğimiz´in düzenlenmesinde emeği geçen Fizik Öğretmenimiz Huriye Yağdı´ya, Bilim Şenliğimize projeleriyle katkıda bulanan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kadıköy´ de geleneksel "Öncü Kadıköy" Projesi kapsamında kabul edilen 9 projemizin tanıtımını yaptık. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Tüpitak Projelerimizinden olan  "Anadolu Ağızları Sözlüğü" Projemiz tamamlanmıştır. Sözlüğün yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda ´Kadıköy Benim´ platformu kapsamında ´İradenin Zaferi´ Tiyatro Etkinliği yapıldı.

Nis

Gezi Kulübü kapsamında öğrencilerimiz Topkapı Sarayı, Sultanahmet Cami, Yerebatan Sarayı ve Ayasofya Müzeleri´ni gezdi.

Nis

Okulumuzun Gezi Kulübü etkinliği kapsamında İzmir´e gezi düzenledi. Katkılarından dolayı Gezi Kulübü öğretmenlerimizden Meryem Tiyek ve Felsefe Dersi Öğretmenimiz Hülya Olcay´a teşekkür ederiz.

Nis

Üsküp Cvctan Dimav Genel Lisesi ile kardeş okul olduk.Bu çerçevede 19 - 23 Nisan tarihlerinde ülkemize gelen 3 öğretmen 5 öğrenciyi ağırladık.

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzun konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla şehitlerimizi andık.

Mrt