İSTANBUL / KADIKÖY - Mehmet Bayazıd Anadolu Lisesi

Ekm

OKULUMUZUN  OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 27 EKİM 2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11´DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

Ekm

2017/2018 Yaz dönemi diplomaları onaylanmıştır. Mezun Öğrencilerimiz diplomalarını alabilirler.

Ağu

Tem

İşletmelerde Beceri Eğitimi yapacak olan öğrencilerilerimiz tercihleri doğrultusunda hastanelere yerleştirilmiştir.

Aşağıdaki linke tıklayarak sonuçlara erişebilirsiniz.

Tem

11.sınıflar için dala yerleştirme sonuçlarını e- okuldan öğrenebilirsiniz.

Tem

Öğrencilerimizin  tercih işlemleriyle ilgili yer ve zaman bilgileri Kadıköy İlçe Milli Eğitim sayfasında yayımlanmıştır. Velilerimiz buradan bilgi alabilirler.

Ekm

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, yeni sınav sistemini açıkladı. Aşağıdaki linke tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Ağu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında  11. sınıfta öğrenim görecek öğrencilerimizin dal seçme tercih listeleri  daha önce alınmıştı. Dala Yerleştirme İşlemleri Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 31-(2) maddesine göre sonuçlandırılacaktır. (Buna göre tercihte 10.sınıf  başarı ortalaması yüksek olanlara öncelik tanınacaktır.)  10. Sınıfta başarılı olup 11. Sınıfa geçmiş olan  öğrencilerimizin % 30’u Hemşire Yardımcılığına, %15’i  Ebe Yardımcılığına, (Tamamı kız öğrenciler arasından seçilecek), %55’i de Sağlık Bakım Teknisyenliği Dalına yerleştirilecektir.

Yönetmeliğin ilgili maddesi;

b) (Değ: 1/7/2015-29403 RG) Dala yerleştirme işlemleri 10 uncu sınıfın sonunda öğrencinin alan ortak eğitimindeki yetenek ve başarıları, sektörün ihtiyacı, öğrenci ve velilerin talepleri ve grup oluşturma sayıları dikkate alınarak ilgili okul müdürlüğünce yapılır. Tercihlerin belli dallarda yoğunlaşması hâlinde 10 uncu sınıf yılsonu başarı puanı yüksek olanlara öncelik verilir

Tem

Okul Bünyesinde Bulunan Alan ve Dallar (Güncelleme:20/07/2017)